Camper huren Boston

camper huren bostonEen camperreis vanuit Boston is niet iets waar je vaak over leest. Meestal gaat het bij camperreizen over steden aan de westkust, zoals San Francisco. Zonde, want ook de oostkust van Amerika heeft uitstekende condities voor reizen met een camper. Bijvoorbeeld vanuit de prachtige hoofdstad van Massachusetts: Boston. Een camper huren Boston is bovendien heel eenvoudig.

In de omgeving van Boston is veel te ontdekken. Aan natuur geen gebrek. De Indian Summer van New England (en de staten Vermont en New Hampshire) is wereldberoemd. Of wat te denken van een uitstapje naar de Niagara Falls op de grens met Canada? Ook leuke steden zijn er in overvloed, in de directe nabijheid van Boston. Denk aan Toronto, Montreal, Philadelphia en New York.

Camperhuur Boston

Ga je voor camperhuur Boston, dan dien je er rekening mee te houden dat je tijdens de ESTA aanvraag verplicht bent om minimaal één hotelovernachting op te geven. Dat mag de laatste nacht van de reis zijn, maar je doet er verstandig aan om de eerste nacht van je vakantie in een hotel in Boston te verblijven. Of 2 of 3 nachten als je eerst Boston goed wil ontdekken. Zo heb je bovendien de tijd om de jetlag weg te drukken. Het is niet aan te raden om met een jetlag achter een RV (road vehicle) te duiken.

camperhuur bostonVeel camperverhuurders bieden een transfer van het hotel naar de verhuurlocatie aan. De verhuurders zitten in de meeste gevallen aan de rand van de stad. Kijk voordat je een taxi neemt dus even of de verhuurder zelf al een dergelijke service biedt.

Camper huren Boston, welk type?

Campers in Boston zijn er in vele soorten en maten. Net zoals de prijs per camper verschilt. De meeste mensen kiezen voor een camper met douche, toilet en tweepersoonsbed. Maar er zijn ook uitvoeringen die minder luxe hebben. Voor een ieder wat wils dus als je een camper in Boston huurt. De wegen in de Verenigde Staten zijn breed. Dat geldt ook voor de parkeerplaatsen, die zijn ingericht op grote voertuigen. Dus of je nu een kleine of grote camper boekt, in alle gevallen is het rijden comfortabel. Toch geen camper huren Boston, maar liever met een huurauto op pad? Zowel een auto als camper hebben hun eigen voor- en nadelen.

Vraag bij onderstaande specialisten vrijblijvend een offerte aan voor (de tarieven van) camperhuur in Boston en omgeving.

Travelhome

boston camper huren

Travelhome (van ANWB) is dé specialist op het gebied van campervakanties.

Bekijk aanbod

WorldWide Campers

WorldWide Campers is een camper specialist met camperhuur vanuit Boston.

Bekijk aanbod

333travel

camper boston

Vraag bij 333travel vrijblijvend een offerte op voor een camperreis Boston.

Bekijk aanbod


Nieuwe camper wegbrengen: wegbrengcampers Boston

Ga je buiten het hoogseizoen, grofweg van juni tot september, op campervakantie? Dan kun je ook kiezen voor de zogenaamde wegbrengcampers. Deze one ways vinden vooral in het voorjaar en najaar plaats. Het principe hiervan is dat je nieuwe campers van de fabriek naar de verhuurder brengt, soms helemaal aan de andere kant van het land. Om het nuttige met het aangename te combineren bieden de camper verhuurders specials aan waarbij grote kortingen gelden.

Ook Nederlandse camper touroperators bieden deze re-locations/testdrives aan. Je dient er echter wel vroeg bij te zijn, want deze aanbiedingen zijn erg populair. De meeste deals worden al in de zomer voor het jaar erna aangeboden. Houd daarom de websites van Travelhome.nl goed in de gaten.

Meer info

Tip!

Ga je in de zomer naar Amerika op vakantie, huur dan een camper op z’n laatst in januari. En als het kan zelfs uiterlijk in oktober. De grootste vroegboekkortingen vinden op dat moment plaats. De prijzen van campers gaan na januari snel omhoog.

boston camper huren