Hop-on Hop-off Boston bus

hop on hop off boston tourWil jij zo veel mogelijk van Boston zien in een zo kort mogelijke tijd? Of vind je het prettig om zo min mogelijk te lopen, maar wel veel te zien? In beide gevallen biedt de Hop-on Hop-off Boston bus voor jou een uitkomst. Deze bussen rijden namelijk langs alle bezienswaardigheden in Boston, waar je voor de deur wordt afgezet. Een makkelijke en vriendelijke manier dus in Boston te bewonderen.

Er zijn meerdere aanbieders van toeristenbussen. De beste Hop-on Hop-off bus in Boston is echter de Old Town Trolley, herkenbaar aan zijn oranje-groene kleur.

Waar kan ik tickets kopen?

Tickets voor de Old Town Trolley kun je het beste online kopen. Tijdens de aanschaf van een ticket voor de Hop-on Hop-off bus in Boston dien je eerst een datum te selecteren, waarna je vervolgens kunt kiezen voor een ticket voor 1 of 2 dagen. Handig als je wel veel bezienswaardigheden wil zien, maar dat liever over een paar dagen verspreidt.

Tickets

Hoe werkt de Hop-on Hop-off bus in Boston?

hop on hop off bus bostonHet principe van de sightseeing tour in Boston is hetzelfde als in alle andere steden in de wereld. Je koopt online een ticket en stapt vervolgens in en uit bij de aangegeven bushaltes. Je mag dus beginnen waar je wilt.

De Old Town Trolley in Boston beschikt over 18 verschillende haltes. Deze haltes bevinden zich in totaal bij ongeveer 100 interessante punten. Van musea en parken, tot winkelcentra. De bussen doen wijken als Beacon Hill en Back Bay aan, en rijden door tot de wijk Charlestown waar het schip USS Constitution ligt.

Tijdens de tour vertelt de gids van alles over de omgeving en de stad Boston. Aan de hand van een koptelefoon kun je in verschillende talen luisteren naar de tourguide. In de bus ontvang je verder ook kortingsbonnen voor restaurants en attracties in Boston.

Meer info

Tip!

Als je van plan bent om nog meer attracties in Boston deel te nemen, dan loont het om een voordeelpas voor Boston te kopen. Daarmee bespaar je namelijk tot 55% op de toegangsprijs aan de kassa bij meer dan 40 topattracties, waaronder de Hop-on Hop-off bus. Bekijk hier alle voordeelpassen.