Overnachten in Boston

Ben je op zoek naar een overnachting in Boston? Door het grote aanbod met hotels, hostels en appartementen in de metropool Boston zou je dan wel eens in de keuzestress kunnen raken. Veel reizigers gebruiken de hoofdstad van Massachusetts namelijk als start van een rondreis door Noordoost-Amerika. Er zijn dus genoeg kamers beschikbaar, maar doordat er nooit een gebrek aan toeristen is, zie je dat terug in de prijzen van een overnachting. Vooral in de zomermaanden, maar ook buiten het hoogseizoen. In de nazomer en herfst staat de New England regio namelijk bekend om de Indian Summer.

Waar in Boston overnachten?

In Boston overnachten kan op veel plekken. Zowel in downtown als in de voorsteden. Gelukkig is er in Boston geen gebrek aan leuke wijken en buurten. Dankzij het uitstekende openbaar vervoer in de stad ben je bovendien snel bij de bezienswaardigheden van Boston. Kies je niet voor een overnachting in het hart van de stad, overweeg dan een hotel nabij een metro- of treinstation.

Ben je (nog) niet in het bezit van een huurauto en vind je het niet erg om wat meer voor een hotel of appartement te betalen? Dan zijn de neighbourhoods rond Downtown de beste uitvalsbasis. In wijken als Back Bay, North End en Waterfront zijn veel leuke attracties te vinden. Iets verder van het centrum af, en daardoor over het algemeen wat goedkoper, liggen South End en Cambridge. In laatstgenoemde plaats bevindt zich de universiteit Harvard.

Tip!

Met het gezin op vakantie naar Boston? In dat geval kijk je natuurlijk naar andere faciliteiten. Bekijk de beste familiehotels in Boston.