Vliegtickets Boston

vliegtickets bostonAls je op zoek bent naar vliegtickets Boston, dan is de kans groot dat je op zoek bent naar vliegtickets naar Boston Logan International Airport (airportcode BOS). De reistijd vanuit Nederland en België naar de internationale luchthaven van Boston bedraagt ongeveer 7 á 8 uur. Vanuit de lage landen is dit één van de kortste routes naar de Verenigde Staten.

Goedkope vliegtickets Boston

Boston wordt niet alleen gezien als de poort naar de staat Massachusetts en de regio New England, het is tevens een belangrijke hub voor de Verenigde Staten vanuit Europa. Een groot deel van de reizigers op Logan International Airport heeft hier slechts een overstap. Dankzij de ligging in het uiterste noordoosten van Amerika is het aanbod met goedkope vliegtickets Boston groot. Zowel vanuit Amsterdam, als grensluchthavens zoals Brussel, Düsseldorf en Frankfurt gaan dagelijks vluchten naar Boston. Zowel rechtstreeks als met een overstap in bijvoorbeeld Amerika, het Verenigd Koninkrijk, IJsland of Ierland.

De beste reistijd voor Boston is de maanden mei tot en met september. Ben je echter op zoek naar de Indian Summer in New England, vlieg dan in de maand oktober naar Boston.

Bekijk de beste deals

Vliegen naar Boston: enkele reis

Is Boston alleen je begin- of eindpunt van een rondreis door de Verenigde Staten? Geen enkel probleem. Het is uiteraard ook mogelijk om de heenreis naar Boston te boeken, en de terugreis vanaf een andere luchthaven. Of andersom natuurlijk. Afhankelijk van je interesses kan dit net wat beter uitkomen als je bepaalde steden wilt bezoeken. Enkele leuke steden om met Boston te combineren zijn Chicago, New York, Washington en Toronto. Denk er alleen wel om dat de drop-off kosten van een huurauto in dat geval vaak niet zijn inbegrepen.

Tip!

Heb je al een vliegticket naar Boston geboekt? Lees dan alvast meer over de transfers van en naar het vliegveld. Vanaf Logan International Airport kun je op verschillende manieren met het openbaar vervoer naar het centrum van Boston. Een auto huren in Boston behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

goedkoop vliegen naar boston