Appartementen Boston: je eigen vakantiewoning

appartementen bostonBoston is een prachtige stad dat veel reizigers trekt. Het aanbod met hotels in Boston is dan ook groot. Maar wil je graag wat meer ruimte tijdens je vakantie? En wil je de mogelijkheid hebben om af en toe je eigen maaltje te koken? Kies dan voor één van de appartementen in Boston. Genoeg te kiezen.

Appartement in Boston

Het grote voordeel van het huren van een appartement in Boston is natuurlijk dat je meer ruimte tot je beschikking hebt, ten opzichte van een hotel of hostel. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een appartement met 1 of 2 slaapkamers. Daarnaast heb je meer vrijheid en het scheelt je in de kosten. Je hoeft immers niet elke dag uit eten te gaan. Voel je voor even een local in Boston. Haal je groceries bij de plaatselijke supermarkt en kook in je ‘eigen’ keuken.

En wat is er nou lekkerder dan na een lange dag vol bezienswaardigheden in Boston onderuit te zakken in een heerlijke sofa. Trek een biertje open en kijk naar sport op tv. Of de serie die pas een jaar later thuis op tv komt. Terwijl andere toeristen in een drukke lobby van een hotel hun heil zoeken zit jij in je eigen woonkamer bij te komen van alle indrukken.

Bekijk aanbod

Bijkomende kosten appartementen Boston

Het feit dat je niet iedere avond een restaurant hoeft op te zoeken kan je dus (veel) geld besparen. Maar staar je niet blind op dit voordeeltje. Het boeken van appartementen in Boston is namelijk niet altijd goedkoper. Zeker niet in de leukste wijken van Boston. Hoewel de basisprijs voordelig kan ogen, daar moet je in veel gevallen rekening houden met een hogere eindafrekening. Denk aan schoonmaakkosten, parkeerkosten, energiekosten en andere (onverwachte) kosten voor het gebruik van je vakantiewoning in Boston. Kies dus voor een appartement omdat je op zoek bent naar meer ruimte en niet als je een koopje wilt.

Let op!

Er zijn verschillende websites waar inwoners van Boston zelf appartementen kunnen aanbieden. Bedenk goed of je hier gebruik van maakt of niet. Je zal niet de eerste zijn die wordt opgelicht. Ons advies is daarom ook om gebruik te maken van grote gerenommeerde aanbieders van accommodaties. Bekijk het aanbod met betrouwbare appartementen in Boston op Booking.com.

leuk appartement boston