Boston bezienswaardigheden

Boston is een stad met een rijke geschiedenis en doet haast Europees aan. De Boston bezienswaardigheden worden dan ook voor een groot deel gedomineerd door hoogtepunten die een verhaal hebben. Naast een aantal interessante musea en historische gebouwen beschikt de stad echter over nog veel meer hoogtepunten.

De ligging aan de Atlantische Oceaan en de Boston Harbor springt het meest in het oog als je voet zet op Amerikaanse bodem. Dat kan ook haast niet anders, want de internationale luchthaven Logan ligt pal aan zee. Tot enkele seconden voor de landing hangt het vliegtuig nog boven het water. In het stadshart valt de combinatie van oud en nieuw op. Wolkenkrabbers wisselen oude gebouwen van baksteen af. Het is tekenend voor de stad, die erg afwisselend is. Blijf tijdens je stedentrip niet in Downtown Boston. Juist de wijken rond het financiële centrum hebben veel te bieden. Onder de bezienswaardigheden in Boston valt uiteraard ook Harvard University, in voorstad Cambridge. Of ga het water op om walvissen te spotten.

Meer Boston bezienswaardigheden

Hieronder zie je een uitgebreid overzicht met Boston bezienswaardigheden. Maar naast deze highlights is er nog veel meer te doen in Boston. Uiteraard hebben we op VisitBoston.nl ook meer aandacht voor de beste musea, de leukste wijken en buurten, de mooiste parken en het bezoeken van sportwedstrijden in Boston.

Tip!

Ben je van plan om veel Boston bezienswaardigheden te bezoeken? Je kunt bij alle attracties een los ticket kopen, maar het is voordeliger om een voordeelpas voor Boston aan te schaffen. Daarmee bespaar je tot 55% op de toegangsprijs aan de kassa bij meer dan 40 topattracties. Bekijk alle Boston voordeelpassen.