Voordeelpas Boston: korting op attracties

voordeelpas bostonBen je van plan om veel attracties en bezienswaardigheden in Boston te gaan bezoeken? Dan kun je natuurlijk voor iedere attractie een los ticket kopen, maar het loont al snel om een voordeelpas Boston aan te schaffen. Met een dergelijke pas bespaar je vele dollars bij de attracties.

Voor de bezienswaardigheden zijn verschillende voordeelpassen beschikbaar, allen met hun eigen voordelen. In de hoofdstad van Massachusetts kun je kiezen uit de Go City All-Inclusive Pass, de Go City Explorer Pass en de Boston CityPASS.

Waarom een voordeelpas Boston kopen?

Waarom zou je vooraf een voordeelpas voor Boston aanschaffen? Je kunt immers ook voor ieder museum en attractie een los toegangsbewijs kopen. Klopt helemaal, maar door dat te doen ben je wel meer geld kwijt dan wanneer je in het bezit bent van een kortingskaart. Het grote voordeel van een voordeelpas is bovendien dat je vooraf precies weet hoeveel geld je kwijt bent in Boston, in tegenstelling tot wanneer je overal losse entree moet betalen. Want met een voordeelpas Boston betaal je geen geld meer aan de kassa van de attracties.

Verschil kortingskaarten

Met alle voordeelkaarten krijg je korting op attracties in Boston en omgeving. Het belangrijkste verschil tussen de Go City All-Inclusive Pass en Go City Explorer Pass is dat je met eerstgenoemde pas gratis een onbeperkt aantal attracties kunt bezoeken, binnen het aantal dagen dat je hebt gekozen. Het aantal deelnemende bezienswaardigheden is bij deze pas groter dan bij de Explorer Pass. Laatstgenoemde kaart is 30 dagen geldig, maar hiermee heb je slechts toegang tot maximaal 5 attracties. In het geval van de Boston CityPASS krijg je korting op 4 attracties, waarbij 2 attracties al vaststaan en je de overige zelf kunt kiezen.

All-Inclusive Pass (tot 55% korting)

boston voordeelpassenAls je in het bezit bent van de Go City All-Inclusive Pass bepaal je zelf hoeveel attracties je bezoekt. Met deze pas krijg je gratis toegang tot een onbeperkt aantal attracties.
Werkwijze: De Go City All-Inclusive Pass koop je online. Je selecteert eerst hoeveel dagen je gebruik wilt maken van de kaart (1, 2, 3, 5 of 7), waarna je de pas vervolgens als PDF in je mail ontvangt. Je kunt de pas uitprinten, maar je mag hem ook gewoon vanaf je telefoon tonen. Bij de kassa van de eerste attractie die je bezoekt wordt de voordeelpas geactiveerd. Je kunt net zoveel attracties bezoeken als je zelf wilt. Zonder daarvoor aan de kassa een ticket te kopen.
Attracties: Meer dan 40 topattracties in Boston zijn in deze voordeelpas inbegrepen. Van begeleide tours met gids tot musea en boottours. Bekijk alle inbegrepen attracties.
Prijs: De prijs van de pas is afhankelijk van het aantal dagen dat je geselecteerd hebt. Je bespaart tot 55% in vergelijking met losse tickets aan de kassa.

Boek nu

Explorer Pass (tot 40% korting)

boston kortingspasMet de Go City Explorer Pass krijg je 30 dagen lang gratis toegang tot 2, 3, 4 of 5 attracties naar keuze in Boston. Betaal niets aan de kassa van de bezienswaardigheden.
Werkwijze: De Boston Explorer Pass koop je online. Bij het boeken dien je aan te geven hoeveel attracties je wilt bezoeken in Boston (2, 3, 4 of 5). Zodra de betaling is afgerond ontvang je direct een mail met daarin een PDF van de pas. Deze kun je uitprinten, maar ook gewoon vanaf je telefoon of tablet laten zien bij de attractie. De pas wordt geactiveerd op het moment dat je de eerste attractie bezoekt. Daarna is de Explorer Pass 30 dagen geldig.
Attracties: Er zijn ongeveer 20 topattracties in de Explorer Pass inbegrepen. Van tours tot musea en attracties voor kinderen. Bekijk hier alle inbegrepen attracties.
Prijs: De prijs van de kaart wordt bepaald door het aantal attracties dat je gaat bezoeken. Je bespaart tot 40% ten opzichte van entreetickets aan de kassa.

Boek nu

Boston CityPASS (47% korting)

korting bostonAls je voor een Boston CityPASS kiest, dan krijg je korting op 4 topattracties in Boston. Na aanschaf wandel je met deze pas vervolgens gratis bij de door jou gekozen bezienswaardigheden naar binnen. Skip the line dus!
Werkwijze: De Boston CityPASS koop je eenvoudig online, waarna je de pas vervolgens als PDF in je mail ontvangt. Je kunt de pas uitprinten, maar je mag hem ook gewoon vanaf je telefoon tonen. De pas is te gebruiken gedurende 9 aaneengesloten dagen en gaat in tijdens je eerste bezoek.
Attracties: Met deze voordeelpas zijn het New England Aquarium en Museum of Science inbegrepen. De overige 2 attracties kun je zelf kiezen. Bekijk alle inbegrepen attracties.
Prijs: De prijs van de pas is afhankelijk van het week dat je geselecteerd hebt. Je bespaart 47% in vergelijking met losse tickets aan de kassa.

Boek nu

Welke Boston Pass is geschikt voor mij?

Oke, ik ben overtuigd van een voordeelpas, maar welke is voor mij het voordeligste? Het antwoord op deze vraag is eenvoudig. Ben je van plan om zo veel mogelijk attracties en bezienswaardigheden te gaan bezoeken, van musea tot begeleide tours, tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Dan kun je het beste voor de All-Inclusive Card gaan. Wil je slechts 2 tot 5 highlights ervaren, koop dan een Explorer Pass of een CityPASS.