Voordeelpas Boston: korting op attracties

voordeelpas bostonBen je van plan om veel attracties en bezienswaardigheden in Boston te gaan bezoeken? Dan kun je natuurlijk voor iedere attractie een los ticket kopen, maar het loont al snel om een voordeelpas Boston aan te schaffen. Met een dergelijke pas bespaar je vele dollars bij de attracties.

Voor de bezienswaardigheden zijn verschillende voordeelpassen beschikbaar, allen met hun eigen voordelen. In de hoofdstad van Massachusetts kun je kiezen uit de Go Boston All-Inclusive Pass en de Go Boston Explorer Pass.

Waarom een voordeelpas Boston kopen?

Waarom zou je vooraf een voordeelpas voor Boston aanschaffen? Je kunt immers ook voor ieder museum en attractie een los toegangsbewijs kopen. Klopt helemaal, maar door dat te doen ben je wel meer geld kwijt dan wanneer je in het bezit bent van een kortingskaart. Het grote voordeel van een voordeelpas is bovendien dat je vooraf precies weet hoeveel geld je kwijt bent in Boston, in tegenstelling tot wanneer je overal losse entree moet betalen. Want met een voordeelpas Boston betaal je geen geld meer aan de kassa van de attracties.

Verschil Go Boston Cards

Met beide voordeelkaarten krijg je korting op attracties in Boston en omgeving. Het belangrijkste verschil tussen de Go Boston All-Inclusive Pass en Go Boston Explorer Pass is dat je met eerstgenoemde pas gratis een onbeperkt aantal attracties kunt bezoeken, binnen het aantal dagen dat je hebt gekozen. Het aantal deelnemende bezienswaardigheden is bij deze pas groter dan bij de Explorer Pass. Laatstgenoemde kaart is 30 dagen geldig, maar hiermee heb je slechts toegang tot maximaal 5 attracties.

All-Inclusive Pass (tot 55% korting)

boston voordeelpassenAls je in het bezit bent van de Go Boston All-Inclusive Pass (voorheen Go Boston Card) bepaal je zelf hoeveel attracties je bezoekt. Met deze pas krijg je gratis toegang tot een onbeperkt aantal attracties.
Werkwijze: De Go Boston All-Inclusive Pass koop je online. Je selecteert eerst hoeveel dagen je gebruik wilt maken van de kaart (1, 2, 3, 5 of 7), waarna je de pas vervolgens als PDF in je mail ontvangt. Je kunt de pas uitprinten, maar je mag hem ook gewoon vanaf je telefoon tonen. Bij de kassa van de eerste attractie die je bezoekt wordt de voordeelpas geactiveerd. Je kunt net zoveel attracties bezoeken als je zelf wilt. Zonder daarvoor aan de kassa een ticket te kopen.
Attracties: Meer dan 40 topattracties in Boston zijn in deze voordeelpas inbegrepen. Van begeleide tours met gids tot musea en boottours. Bekijk alle inbegrepen attracties.
Prijs: De prijs van de pas is afhankelijk van het aantal dagen dat je geselecteerd hebt. Je bespaart tot 55% in vergelijking met losse tickets aan de kassa.

Boek nu

Explorer Pass (tot 40% korting)

boston kortingspasMet de Go Boston Explorer Pass krijg je 30 dagen lang gratis toegang tot 3, 4 of 5 attracties naar keuze in Boston. Betaal niets aan de kassa van de bezienswaardigheden.
Werkwijze: De Boston Explorer Pass koop je online. Bij het boeken dien je aan te geven hoeveel attracties je wilt bezoeken in Boston (3, 4 of 5). Zodra de betaling is afgerond ontvang je direct een mail met daarin een PDF van de pas. Deze kun je uitprinten, maar ook gewoon vanaf je telefoon of tablet laten zien bij de attractie. De pas wordt geactiveerd op het moment dat je de eerste attractie bezoekt. Daarna is de Explorer Pass 30 dagen geldig.
Attracties: Er zijn ongeveer 20 topattracties in de Explorer Pass inbegrepen. Van tours tot musea en attracties voor kinderen. Bekijk hier alle inbegrepen attracties.
Prijs: De prijs van de kaart wordt bepaald door het aantal attracties dat je gaat bezoeken. Je bespaart tot 40% ten opzichte van entreetickets aan de kassa.

Boek nu

Welke Boston Pass is geschikt voor mij?

Oke, ik ben overtuigd van een voordeelpas, maar welke is voor mij het voordeligste? Het antwoord op deze vraag is eenvoudig. Ben je van plan om zo veel mogelijk attracties en bezienswaardigheden te gaan bezoeken, van musea tot begeleide tours, tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Dan kun je het beste voor de All-Inclusive Card gaan. Wil je slechts 3 tot 5 highlights ervaren, koop dan een Explorer Pass.