Wat te doen in Boston?

Daar sta je dan, net nadat je bent ingecheckt in je hotel in Boston. Maar nu? Wat te doen in Boston? Hoewel Boston voor Amerikaanse begrippen een gemiddelde stad is, is het verstandig om vooraf alvast even wat highlights te hebben aangestipt. Dat Boston bekend staat om z’n geschiedenis en de Ierse invloeden is bekend, maar er zijn veel meer bezienswaardigheden.

Leuke dingen om te doen in Boston

Boston is één van de oudste steden van de Verenigde Staten en dat zie je terug in het straatbeeld. Ook Boston heeft zo’n typische skyline met veel hoogbouw, maar tussen die skyscrapers staan vooral veel oude historische gebouwen. De stad is dan ook één van de meest ‘Europese’ steden van het land. Maar ook als je niet geïnteresseerd bent in geschiedenis kun je je in Boston met gemak meerdere dagen vermaken. De stad heeft enkele interessante musea en dankzij de ligging aan de Atlantische Oceaan kun je in de zomer zelfs een dagje naar het strand. Of ga de zee op om walvissen te spotten.

Omdat er heel veel te doen is in Boston hebben we de hoogtepunten opgedeeld. Wil je cultuur snuiven in de prachtige musea, een sportwedstrijd bezoeken of wil je weten wat de leukste wijken van de stad zijn? Lees snel meer over de hotspots en dingen om te doen in Boston.