Rondreis Boston: de mooiste routes

Boston is de grootste stad van de staat Massachusetts alsmede van de regio New England. Veel reizigers die een rondreis Boston maken gebruiken de stad als begin- of eindpunt van de reis. Ook veel reisorganisaties die rondreizen door dit deel van Amerika aanbieden hebben Boston in de vakantie opgenomen, zowel de reizen per huurauto als camper. Het is namelijk een logische start voor een rondreis door het noordoosten van de Verenigde Staten.

Ideeën voor een fly & drive rondreis Boston

Naast Boston is er uiteraard nog veel meer te zien en te ontdekken in Noordoost-Amerika. Maar neem eerst alle tijd om de bezienswaardigheden van Boston te bekijken. De stad ligt aan de kust van de Atlantische Oceaan en de aangrenzende Boston Harbor biedt veel vertier. Nadat je alle hoogtepunten hebt bezocht is het tijd om verder het land in te rijden, bijvoorbeeld via het beroemde Cape Cod.

Uiteraard zijn er veel mogelijkheden voor een Boston rondreis. We beschrijven hieronder de meest voor de hand liggende. De rondreizen waarbij je de meeste highlights ziet. Veel mensen kiezen ervoor om Boston met New York te combineren. The Big Apple ligt iets ten zuiden van Boston, tevens aan de Atlantische Oceaan.

Tip!

Naast New York is Boston ook uitstekend te combineren met staten als New Hampshire en Vermont. Beide staten staan bekend om hun prachtige natuur. Maar waarom alleen in de Verenigde Staten blijven als je ook Canada in je rondreis Boston kunt opnemen, zoals de Niagara Falls en het Franstalige Montreal. Bekijk alle opties bij de reisorganisaties.