Auto huren Boston

auto huren bostonDankzij het compacte centrum van Boston bevinden veel bezienswaardigheden zich op loopafstand van elkaar. Daarnaast is het openbaar vervoer in Boston goed verzorgd. Metro en bussen rijden frequent. Wil je echter wat meer bewegingsruimte hebben, dan kan een auto huren Boston geen kwaad. Dat maakt het mogelijk om ook de regio te verkennen, en niet alleen de wijken die aangesloten zijn op het ov-netwerk.

Ben je van plan een autorondreis te maken door het noordoosten van de Verenigde Staten? Dan is een auto uiteraard een must. Verken bijvoorbeeld de rest van New England, of maak een uitstapje naar New York of Canada. Verblijf je alleen in Boston, vraag je dan eerst af of een huurauto noodzakelijk is. Of kies een hotel in Boston met parkeervoorzieningen.

Bekijk de beste deals

Auto huren Boston Logan International Airport

autohuur boston vliegveldAls Boston het begin van je reis is, dan is luchthaven Boston Logan International Airport waarschijnlijk de eerste plek waar je voet aan de grond zet. Meteen een huurauto op de luchthaven ophalen is dan de eenvoudigste optie. Rond Logan Airport zijn veel aanbieders te vinden. Alle grote ketens hebben hier een vestiging, waaronder Alamo, Avis, Budget, Dollar, Hertz en National.

Op de luchthaven heeft ieder verhuurbedrijf zijn eigen kantoortje. Heb je vooraf nog geen auto gehuurd, dan kun je dat hier alsnog doen. Pas alleen wel op dat alle bedrijven er alles aan doen om je allerlei extra’s aan te smeren. Van verzekeringen en het gebruik van navigatie tot een grotere categorie huurauto.

Naar autoverhuur op vliegveld Boston

De autoverhuurbedrijven bevinden zich allemaal op het Rental Car Center (RCC), iets buiten de luchthaven. Vanaf de luchthaven terminals en het metro station Airport rijden iedere 5 minuten shuttlebussen die je gratis naar de parkeerterreinen van de verhuurders vervoeren. Op het vliegveld staan duidelijke verwijzingen naar deze car rental shuttlebussen. Naar Amerikaans gebruik dien je de chauffeur uiteraard wel een kleine fooi te geven.

Tip: huurauto Boston online reserveren

Je kunt ervoor kiezen om ter plaatse een huurauto Boston te reserveren. Maar waarschijnlijk heb je na een lange vlucht geen zin om te prijzen tussen de autoverhuurders te vergelijken. Laat staan dat je de discussie aan wilt gaan met de medewerker over welke verzekering je wel en niet neemt. Bespaar je dit gedoe ter plaatse in Boston en reserveer online al een auto. Zo kun je in alle rust de tarieven en voorwaarden met elkaar vergelijken. Bijvoorbeeld bij de Nederlandse aanbieder Sunny Cars, die de tarieven van alle aanbieders toont. Daarnaast geldt: hoe eerder je reserveert, hoe goedkoper. Vergelijk alle type huurauto’s via Sunny Cars.

Bekijk de beste deals

Tip!

Is Boston het begin of einde van je rondreis door het noordoosten van de Verenigde Staten? Het is mogelijk om de huurauto op een andere luchthaven in te leveren dan je hem hebt opgehaald. Houd er in dat geval echter wel rekening mee dat je zogenaamde drop-off kosten moet betalen.

huurauto boston