Reisgidsen Boston

Ben je van plan om een bezoek te brengen aan Boston? Dan kun je natuurlijk alle pagina’s van de website uitprinten. Dan ben je verzekerd van nuttige informatie en de beste tips voor je reis. Handiger is het om dat online te bekijken. Tegenwoordig heb je immers overal WiFi. Maar wat is er nou leuker dan een old school reisgids? Lekker bladeren terwijl je op een bankje in één van de parken van Boston zit. Of om je tijdens de vlucht te vermaken. En na je reis kun je met de reisgids in je boekenkast pronken. Je bent niet de enige die alle Lonely Planet’s op een rijtje heeft staan. Om je een eindje op weg te helpen hebben we hier de beste reisgidsen Boston verzameld.

De beste reisgidsen Boston

In alle Boston reisgidsen vind je handige weetjes over de stad. Van de leukste bezienswaardigheden tot de gezelligste restaurants. Ga je voor een reisgids over Boston specifiek, dan is de Lonely Planet Boston het meest compleet voor een bezoek aan de stad. In het boek worden alle wijken uitvoerig behandeld, inclusief informatie over verschillende uitstapjes en excursies.

Maak je een rondreis door het noordoosten van Amerika? Dan heb je meer aan een New England reisgids, bijvoorbeeld van de ANWB (Nederlandstalig) of Lonely Planet. Ook in deze reisgidsen zijn meerdere pagina’s aan Boston gewijd. In de webshop van reisboekengigant De Zwerver vind je het grootste aanbod.

Lonely Planet (tip)

reisgids boston

Taal: Engels
Prijs: € 19,95

Meer info

Lonely Planet Pocket

reisgidsen boston

Taal: Engels
Prijs: € 11,50

Meer info

Rough Guide

boston reisgids

Taal: Engels
Prijs: € 20,95

Meer info


ANWB

boston reisgidsen

Taal: Nederlands
Prijs: € 18,95

Meer info

Insight Guides

beste reisgids boston

Taal: Engels
Prijs: € 20,50

Meer info

Lonely Planet

reisgids boston kopen

Taal: Engels
Prijs: € 22,50

Meer info