Boston Duck Tours: sightseeing tour op land en water

boston duck toursBoston wordt omringd door water en daar hebben ze in de hoofdstad van Massachusetts wat op bedacht: de Boston Duck Tours. Dit amfibievoertuig stelt bezoekers in staat om de stad zowel vanaf het land als vanaf het water te bekijken.

De busboten (of bootbussen) zijn gerenoveerde amfibievoertuigen uit de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de tour bekijk je de stad vanaf de Charles River, maar je rijdt ook langs de bezienswaardigheden van Boston. Tijdens de tour vertelt een gids je meer over de geschiedenis van deze boeiende stad.

Waar kan ik tickets kopen?

Tickets voor de Duck Tours Boston koop je online. De sightseeing tour duurt 80 minuten en vertrekt elk halfuur. Tijdens de aanschaf dien je aan te geven op welke datum je mee wilt en vanaf welke locatie je wilt vertrekken. Je kunt kiezen tussen de volgende opstappunten: Prudential Center, Museum of Science en het New England Aquarium. Na de aankoop van de Duck Tours tickets volg je de instructies om een exacte tijd te reserveren. Deze informatie staat allemaal op de voucher die je in de mail ontvangt.

Tickets

Wat zie je tijdens de Boston Duck Tours?

sightseeing tour bostonTijdens de Duck Tours Boston kom je langs vrijwel alle highlights die de stad rijk is. Maar één van de bijzondere hoogtepunten van de sightseeingtour is natuurlijk zodra de bus te water gaat. Een heel bijzonder gevoel dat ongetwijfeld met veel gejuich gepaard gaat. Langs de Charles River zijn een paar plaatsen waar de wagen zo het water in- en uit kan rijden. Van het ene op het andere moment rijdt de bus niet meer, maar drijft het.

De voertuigen rijden van de gouden koepel van het Massachusetts State House naar de prachtige wijk Beacon Hill. En van basketbaltempel TD Garden naar het park Boston Common. Maar uiteraard worden ook Copley Square, Quincy Market en de hippe Newbury Street niet overgeslagen tijdens de tour. De volledige route wordt begeleid door een deskundige en enthousiaste gids. En uiteraard een goede chauffeur. Uhh, kapitein. Of beide in dit geval.

Meer info

Tip!

Als je van plan bent om naast de Duck Tours aan nog meer attracties in Boston deel te nemen, dan loont het om een voordeelpas voor Boston te kopen. Daarmee bespaar je namelijk tot 55% op de toegangsprijs aan de kassa bij meer dan 40 topattracties, waaronder de Boston Duck Tours. Bekijk hier alle voordeelpassen.

duck tours boston boeken